??

It's movie time!

Lad os starte med en præsentationsvideo

Digitalt design · UI · Konceptudvikling

Jeg er en alsidig grafiknørd med flair for løsninger der skaber mening og værdi for mennesker. Jeg lægger mange timer i min faglige udvikling.

Med en PBA i Digital Konceptudvikling har jeg bl.a. kompetencer i at udarbejde digitale kampagner, -services og – koncepter fra A til Z. Det betyder, at jeg er i stand til at arbejde med user journeys, lave brugerresearch og -segmentering både demografisk og psykografisk, at forstå samspillet mellem medier samt udarbejde- og teste funktionelle prototyper.

Med min baggrund som Multimediedesigner har jeg tilegnet mig praktiske kompetencer indenfor grafisk design og front-end kodning.

Siden jeg var 12 år har grafisk design og digitale løsninger fascineret mig dybt, hvilket også er grunden til at jeg i dag har 10 års erfaring indenfor feltet på trods af min unge alder.

Af natur er jeg nysgerrig og opsøgende, og derfor også hurtig til at sætte mig ind i nye ting. Jeg har et analytisk væsen der gør, at jeg hurtigt kan aflæse og sætte mig ind i hvad en kunde eller slutbruger har brug for.

Hent CV

Digital Concept Development BAAA

2017-2018

Professionsbachelor-overbygning til uddannelsen Multimediedesign.På uddannelsen i digital konceptudvikling får jeg værktøjer til at udvikle digitale koncepter, der understøtter virksomhedens aktiviteter på digitale platforme. Jeg lærer at tage strategiske beslutninger, planlægge og udvikle praktiske løsninger med fokus på kommunikation og brugeroplevelse.Jeg har i løbet af uddannelsen arbejdet tæt sammen med forskellige virksomheder, der har leveret aktuelle cases og problemstillinger. Dette samarbejde gør, at jeg er klædt godt på til “den virkelig verden” der venter uden for skolen mure.Kompetencer jeg har opnået igennem uddannelsen:

 • User Experience
 • Kommunikationsstrategier
 • Projektplanlægning og -budgettering
 • Researchredskaber
 • Prototyping
 • Usabilitytesting
 • Design thinking
Læs mere om uddannelsen her

Experts in Teams 2017

2017

Experts in Teams er et supplerende hackathon-lignende kursus til uddannelsen ‘digital konceptudvikling’. Her bliver kompetencer i tværfagligt teamwork og innovationsprocesser styrket. På kurset arbejder man sammen med medstuderende fra andre uddannelsesprogrammer, og teamet skal udvikle innovative løsninger til små startup virksomheder.

Man får indsigt i gruppedynamik og innovationsprocesser, lærer sig selv og sit team bedre at kende imens man presser sig selv til det yderste. Kurset munder ud i en messeudstilling hvor de repræsentative teams konkurrerer, og casevirksomheden i sidste ende udpeger en vinder.

Mit team blev kåret som vinder.

Læs mere om kurset her

Multimediedesign EAAA

2015-2017

Studieretningen “creative advertisement” og valgfaget “aktiv markedsføring og sanselig kommunikation”

Læs mere om uddannelsen her

akademiet-for-talentfulde-unge

Akademiet for Talentfulde Unge

2012-2014

Akademisk talentudvikling som supplement til gymnasiet — Jeg var desuden tutor.

Læs mere om Akademiet for Talentfulde Unge her

aarhus tech

Teknisk Gymnasium Christiansbjerg

2011-2014

Studieretningen kommunikation/IT og samfundsfag. Socialt var jeg engageret ved at være medlem af festudvalget og gallakomitéen. Afslutningsvis holdt jeg dimissionstalen på vegne af alle elever.

Læs mere om HTX her

Creuna logo original

Digital Designer · Creuna

2017-2018

Som Digital Designer er det min opgave at designe brugervenlige brugergrænseflader i tæt samarbejde med UX’ere og front-end udviklere. Det er mit ansvar at designet virker og tager hensyn til forskellige forhold, således at designet fungerer i praksis. Derudover bidrager jeg i et krydsfelt mellem marketing og teknologi, på tværs af medier – altid med design som hovedfokus.

The Maker IVS

Founder · The Maker IVS

Maj 2017 – nu

The Maker IVS er min egen virksomhed, som jeg stiftede i 2017 for at gøre mit freelancearbejde mere officielt. Igennem The Maker udarbejder jeg grafisk materiale, primært for mindre virksomheder. Mit arbejde med The Maker giver mig erfaring indenfor kundehåndtering – her er det alfa og omega at have en god kommunikation og altid yde en god service. Arbejdet styrker desuden min selvstændighed, da jeg står med alle opgaver, kommunikation og administration alene.Mine arbejdsområder i virksomheden:

 • Kundemøder både fysisk og pr. telefon
 • Udarbejdelse af grafisk materiale
  • Visuel identitet
  • Logo
  • Website design
  • Tryksager
  • Sociale medier grafik
 • Fotografering og filmoptagelse
 • Administration
 • Sociale medier
Se mere om The Maker IVS her

Creuna logo original

Junior Designer · Creuna

Januar 2018 – juli 2018

I min tid som junior konsulent hos Creuna spændte opgaverne fra UI, UX og design til marketingkampagner, pitches og strategisk arbejde. Da min profil var meget bred bød jeg ind de steder hvor jeg kunne, hvilket gjorde, at jeg fik prøvet kræfter med en masse forskellige opgaver. Igennem denne periode blev min profil skærpet og specialiseret udi digitalt design.

Chromaviso

Graphic Designer and Communication Assistant · Chromaviso

September 2015 – december 2017

Mine opgaver hos Chromaviso har spændt meget bredt, og min ansættelse har givet mig en meget bred kompetencepalette. Jeg har bl.a. stået for:Udvikling af grafisk identitet, opsætning af messemateriale, udarbejdelse af powerpoint præsentationer, vedligeholdelse af website (wordpress), udarbejdelse af grafisk materiale til sociale medier, konceptudvikling af app, optagelse og redigering af 360 graders video, videoredigering, infografik, ikondesign, fotografering, billedbehandling m.m.Se mere om Chromaviso her

Happy42

Multimediedesignerpraktikant · Happy42

August 2016 — november 2016

Mine opgaver har været at udarbejde visuelle koncepter og identiteter til en lang række arrangementer. Derudover har jeg stået for opsætning og vedligeholdelse af websites i Wordpress. I praktikperioden har jeg også arbejdet med sociale medier herunder også newsletters.Se mere om happy42 her

miinto

Fotostudiegrafiker · Miinto

August 2016 — november 2016

Mit job hos Miinto bestod i klargøring af produktbilleder. Jobbet lærte mig om fjernkommunikation og det at arbejde nogle gange er trivielt og gentagelser i en uendelighed – en egenskab og indsigt jeg i dag priser højt, da den præger mange opgaver.Se mere om miinto her