Network- og overbliksorienteret app til IWDK

Internet Week Denmark er en festival der fejrer internettet og teknologien.

Festivalen afholdes hvert år i Aarhus og tilbyder mange spændende arrangementer indenfor det digitale felt.

Opgaven gik ud på at finde et område hvorpå Internet Week Denmark kunne optimeres, ved hjælp af et digital koncept. Baseret på research og interviews viste networking sig at være et område der kunne forbedres, og desuden manglede deltagere af festivalen overblik over arrangementerne.

Gamification motiverer brugeren

App’en starter ud med gamification i oprettelsesprocessen – denne feature skal gøre det sjovere og mere motiverende at udfylde sine interesser i app’en som på den måde kan give brugeren en mere personlig oplevelse bygget på interesser.

Internet Week Denmark app interests
Internet Week Denmark app menu

Hurtigt overblik fra hovedmenuen

For at skabe et overblik over festivallens mange muligheder, bliver brugeren ledt hen til en menu med 6 kategorier. Her kan man finde alle de informationer man har brug for. Der vises tips til hvordan brugeren får mest muligt ud af app’en, og der kan sendes notifikationer; fx. reminders inden et arrangement afholdes.

Networking med personlig QR kode

Efter et event vil der være tid og mulighed for at networke – her finder deltagerne deres QR kode frem, og de går så rundt og scanner hinandens QR koder, herefter vil app’en vise om de har fælleskontakter, fællesinteresser og hvilke interesser de ikke deler.

De skal nu tage stilling til om de vil gemme denne person som kontakt, og hvis de vælger at trykke “save contact”, fungerer app’en som et digitalt visitkort. App’en fungerer dermed både som icebreaker og som et værktøj til at huske folk man har talt med.

Internet Week Denmark app qr code
Internet Week Denmark app events

Relevante events er nemmere at finde

En anden meget vigtig faktor i festivalen er alle de spændende events der bliver afholdt. Men folk synes at det er svært at finde rundt i alle disse events fordi det virker overvældende. Derfor er app’en designet med et filtersystem som gør det muligt at søge efter specifikke dage, emner, sprog, og eventformer.

Læs koncept handout og bliv klogere

Vil du se prototypen live?

Du kan se den online ved at klikke her