Her får du en speed tutorial i den populære photoshop effekt “splash/splatter”.

Photoshop kan uendeligt mange ting, men den vigtigste af dem alle er, at den kan gøre dit billede 1000x sejere, bedre eller flottere end udgangspunktet, ved at bruge forskellige effekter. Denne her effekt er en af mine egne favoritter, og jeg har da også brugt den et par gange eller 5! Det jeg elsker ved effekten er, at den kan bruges til stort set alle billeder – man tilpasser den blot en smule. Det vigtigste når man skal lave denne effekt er, at man har de rigtige brushes i Photoshop – her er der et par links til nogle gode brushes:

Sparkle brush
Spray-splatter brush

Photoshop effekt “in action”

Som sagt er det her altså en effekt jeg har meget kær – derfor har jeg også flere eksempler jeg kan vise dig, så du har en idé om hvordan den kan bruges.

Sko splatter effektMathilde Wester Mathilde Wester